wat doe ik

Als integraal arts heb ik kennis van zowel de reguliere zorg als de mogelijkheden op complementair gebied en daarbij heb ik natuurlijk mijn eigen rugzak met de nodige levenservaring. Dit betekent dat ik op een brede manier kijk naar de klachten van mijn patiënt. Wat wil het lichaam jou vertellen? Samen exploreren we de klachten, proberen we bij de onderliggende oorzaken te komen en bekijken we vervolgens welke aanpak het beste bij jou past. 

Mijn interesse gaat uit naar de leefstijlgeneeskunde in de breedste zin; dit houdt in dat ik kijk naar alle facetten van de leefstijl, onder andere voeding, beweging, slaap, stressmanagement, zingeving en spiritualiteit. Ik geloof dat veel klachten en aandoeningen op een positieve manier beïnvloed kunnen worden door het optimaliseren van de leefstijl. 

Ben je onder behandeling in de reguliere zorg wegens een chronische aandoening en op zoek naar wat je nog meer kunt doen? Heb je geen last van klachten, maar wil je weten hoe je gezond kunt blijven of wat je nog meer voor je gezondheid kunt doen? Loop je vast in de reguliere zorg en wil je weten wat er in de complementaire geneeskunde nog voor opties zijn? Kamp je bijvoorbeeld met onbegrepen buikklachten, vermoeidheidsklachten of overspannenheid? Voel je vrij om contact op te nemen, dan bekijken we samen of je bij mij aan het juiste adres bent.

contact

tarieven

Telefonisch consult ter afstemming

gratis

Eerste consult, 75 minuten, inclusief persoonlijk behandelplan

€ 200,- 

Vervolgconsult 45-75 minuten

Telefonisch/online consult

€ 110,- per uur

€ 110,- per uur