Kom maar op!

leefstijlcoach

Kom maar op!

Ongeveer een jaar geleden ben ik mijn eigen praktijk voor integrale geneeskunde en leefstijlgeneeskunde gestart. Een hele mond vol… Het houdt in dat ik mensen met gezondheidsklachten op een natuurlijke manier vanuit de basis van een goede leefstijl richting gezondheid wil helpen en hierbij ook advies geef op het gebied van alternatieve zorg. Er zijn zoveel stappen te zetten voordat je naar medicijnen en medische ingrepen hoeft te grijpen. Het kost alleen wel meer tijd, inzet en motivatie. Maar je lijf is het waard!
Ook mensen die preventief iets willen doen voor hun lijf en geest kunnen bij mij terecht. Misschien heb je een specifieke vraag, ben je op zoek naar informatie of zoek je begeleiding tijdens je proces. Welkom!
Inmiddels heb ik ook al wat ervaring opgebouwd in deze nieuwe rol, maar ik bleef toch telkens met één been in de thuissituatie staan. Iets wat veel moeders zullen herkennen, denk ik. Doordat ik in augustus ben bevallen van onze mooie zoon heb ik nog niet echt ruimte gehad om echt voor mijn praktijk te gaan. Sinds deze maand gaat hij, met een beetje pijn in mijn moederhart, af en toe naar het kinderdagverblijf en is het nu echt de tijd om mijn andere passie aandacht te gaan geven. Ik ben er klaar voor en heb heel veel zin om mijn praktijk verder te gaan opbouwen. Kom maar op! Vol frisse moed, goede ideeën, inspiratie en dromen stap ik 2023 in.
Uiteraard zijn er ook de nodige kriebels in mijn buik en stemmetjes in mijn achterhoofd die mij af en toe proberen mij onzeker te maken. De kunst is op deze momenten denk ik om niet te veel stil staan bij wat er allemaal fout kan gaan en waarom iemand hier niet op zit te wachten. Maar regelmatig bij jezelf in te checken, stil te staan bij wat je onderbuik wil zeggen en je blik op je dromen te houden. Alles wat je aandacht geeft groeit, klinkt cliché, maar het klopt als een bus.

Waar ga jij voor in 2023?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *